COVID-19 Aktuális Hírek

Hivatalos Capture Group tájékozatás

Kedves Ügyfelünk, Partnerünk,

Ahogy a jelenlegi világjárvány eseményei alakulnak, mindannyian nem várt eseményekkel kerülünk szembe, mind személyes, mind szakmai életünkben. A Capture Group nevében szeretnénk tájékoztatni minden partnerünket és ügyfelünket arról, ahogy a helyzetet kezeljük, hogy minimálisra csökkenthessük a negatív következményeket.

Mint felelős vállalat, mindent megteszünk azért, hogy a kollégáinkat és a közösségeinket minél jobban megvédjük, és közben a normál üzletmenetünket is fenn tudjuk tartani.

Csapatunk és rendszereink felkészültek arra, hogy a munkánkat otthonról, távmunkában lássuk el és ez ne jelentsen fennakadást a szakmai folyamatainkban.

Így ugyanazt a szolgáltatást és rendelkezésre állást biztosítjuk miközben betartjuk az előírásokat és a közösségi távolságtartásra vonatkozó javaslatokat. Folytatjuk a megszokott üzletmenetet - egy kicsit másképp.

Mint minden vállalat, készen állunk arra, hogy alkalmazkodjunk a változásokhoz, akkor is, ha a helyzet mindenkitől új megoldásokat követel. Minden megteszünk, hogy a tőlünk megszokott körültekintéssel és lelkesedéssel álljunk a kihívások elébe.

Hiszünk abban, hogy a kommunikáció és zavartalan működés fenntartása kulcsfontosságú lesz a következő időkben.

Szeretnénk Önöket és hozzátartozóikat támogatásunkról biztosítani.

 

Oláh Gábor

CEO, Capture Group

 

Download file

To access this document, please enter your email address.

View Webinar

If you want to view this webinar video, please enter your email address in the field below.

Newsletter subscription success!

Thank you for signing up! You will now receive messages from our mailing list.